Revival People Nederland dag


Op zaterdag 29 september 2018 organiseert RPNederland een dag voor leiders en andere belangstellenden waar we eigenlijk allemaal bij zouden moeten zijn. Niet alleen vanwege de inspirerende sprekers, maar vooral omdat we nieuw leven willen blazen in de beloften en profetieën die God in de loop der jaren over Nederland heeft uitgesproken. Ons mooie kleine landje is wat God betreft de poort naar de rest van Europa! Maar wat doen we met die beloften en hoe geven we de visie, die we hebben over onze eigen kerk, omgeving en land, gestalte?

We geloven dat de tijd is aangebroken om samen te komen als leiders en mensen die op dezelfde manier zoals Elia dat ooit deed, het altaar van God willen herstellen om de stem van God terug te brengen in het land! Elia voelde zich, misschien wel net als velen van ons, een eenling, een roepende in de woestijn. Maar tegen de stroom in sprak hij het woord van God met als resultaat dat de tegenstanders van de ware God van Israël, het zwijgen werden opgelegd! God antwoordde met een machtig vuur en dat wil Hij nog steeds doen!

Wij en velen met ons, geloven dat we het vuur van God weer nieuw leven en kracht mogen inblazen!

Vandaar de uitnodiging om 29 september 2018 samen te komen op het welbekende Evangelisch Centrum de Betteld, om daar een geweldige dag te beleven, georganiseerd door RPNederland.

We nemen deze dag ruimschoots de tijd voor krachtige aanbidding en inspirerende boodschappen die ons terugbrengen naar het vuur dat vanuit onze harten, Nederland op een geweldige manier op de kop zal zetten.

De aanbidding zal geleid worden door Michael Sainz, een Amerikaan met een geweldige stem. Hij heeft op vele plekken in de wereld door zijn muziek en stem de mensen laten voelen en horen wat ware aanbidding is. Hij wordt begeleidt door de Nederlandse RPN Worshipband.

Als speciale gasten verwelkomen we:

Dr. Shirley Arnold

Dr Shirley Arnold is een internationaal bekende spreekster die betrokken is geweest bij de start van vele opwekkingen. Zo was ze in Pensacola en Toronto, maar ook in Singapore en op de Bahama’s degene die sprak over hoe het vuur van God kan neerdalen op mensen en wordt haar bediening gekenmerkt door vele wonderen en tekenen. Ook heeft ze een sterke apostolische bediening waarvan de vele gemeenten die ze heeft helpen stichten, getuige zijn.

Martin Koornsta

Bekend in binnen en buitenland en een man die het vuur van God met zich meebrengt, overal waar hij komt. We zijn erg blij dat Martin deze dag wil spreken en zijn van God gegeven gaven met ons wil delen. De afgelopen jaren heeft hij veel mensen mogen bereiken en we geloven dat Martins bijdrage op deze dag heel krachtig en bijzonder zal zijn!

Dr. Roberts Liardon

We zijn er trots op dat dr Roberts Liardon in zijn overvolle agenda tijd heeft gemaakt om deze dag bij ons te zijn. Schrijver van de wereldwijde bestseller Gods Generals, 75 andere boeken en vele spreekbeurten, geeft hem de autoriteit om op een heel onderwijzende en inspirerende wijze het woord van God te brengen. Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat deze man van God honderdduizenden mensen heeft toegesproken en in vuur en vlam gezet. Nogmaals, het is een eer dat we hem in ons midden mogen verwelkomen!

Herman Haan

Herman Haan loopt al heel wat jaren mee in het Nederlandse Evangelische wereldje. Door zijn lange haren en tattoos is hij een opvallende verschijning, maar ook zijn profetische uitspraken hebben veel mensen aangeraakt. Niet alleen als spreker is hij bekend, maar ook als één van de voormalige leiders van Bijbelschool Vorming en Aktie waar hij honderden jongelui heeft geïnspireerd om Jezus te volgen en je niet te schamen voor wie je bent. Herman is als adviseur nauw betrokken bij RPNederland

Registratie informatie

De conferentie vind plaats op de Betteld, Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem

Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen dus om zeker te zijn van een plek op deze bijzondere dag, vragen wij je om je snel aan te melden. €18 (incl. koffie en thee).

Lunch (apart te bestellen) - €9,00

Diner - catering voorzieningen de Betteld of lokaal in Zelhem

Wilt u een overnachting boeken, dit kan uitsluitend via de site van "De Betteld". Zorg wel dat u zich eerst aanmeld voor de RPNdag, de lunch en eventuele leidersticket via onze site.

Overnachting - http://reserveren.betteld.nl/568rpn918

Leiders meeting

Speciaal voor voorgangers, oudsten en leiders van bedieningen zoals een stichting o.i.d. is er de mogelijkheid om te dineren (rijsttafel) met Dr. Roberts, Dr Shirley Arnolds en haar team.  U kunt zich hier voor aanmelden, kosten - €12,00 (Dit kan nog t/m dinsdag 25 september, dus geef je snel op als je daar bij wil zijn).

Programma

  • Registratie en koffie en thee:  9.15 uur -10.00 uur
  • Aanvang sessie 1 :  10.00 uur
  • Lunch 12.30 uur -13.30 uur
  • Sessie 2: 13.30 uur
  • Sessie 3: 15.00 uur
  • Diner:  17.00 uur - 18.45 uur
  • Sessie 4: 19.00 uur
Aanmelden